Advertisement

Κεθεα Ηπειροσ - «CINEσθηματικές βραδιές από το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ» - EPIRUS TV NEWS - Το σάββατο 22 αυγούστου 2020 ο πρόεδρος του δ.σ.

Κεθεα Ηπειροσ - «CINEσθηματικές βραδιές από το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ» - EPIRUS TV NEWS - Το σάββατο 22 αυγούστου 2020 ο πρόεδρος του δ.σ.. Γιώργος ζάψας / ηπειροσ των οριζοντων / δημαρ. Το κεθεα ηπειροσ δημιουργήθηκε το 2007 μετά από αίτημα των φορέων της πόλης των ιωαννίνων. Πυροσβεστική ,αστυνομία, κτελ, μονάδες του κεθεα ηπειροσ. Το προσωπικό και τα μέλη του κεθεα ηπειροσ ευχαριστούν ιδιαίτερα τη διοίκηση της δ.ε.υ.α. Ιωαννίνων και τον πρόεδρο του δ.σ.

Όλγα γεροβασίλη / ηπειροσ ανατροπησ / συριζα, οικολόγοι πράσινοι. Σε λειτουργία οι νέες μονάδες appeared first on epirus online. Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα epirusblog του χρήστη epirusblog.gr. To κεθεα ηπειροσ, υποστηρίζοντας ενεργά την ανάγκη δικτύωσης και συνεργασίας με κοινωνικούς φορείς της θεσπρωτίας,πραγματοποίησε συνάντηση την τετάρτη 12 ιουνίου στον χώρο του. Το κεθεα ηπειροσ συνεχίζει τις υπαίθριες προβολές ταινιών μέσα και έξω απ' την πόλη των ιωαννίνων.

Φιλοξενία νέων του ΚΕΘΕΑ «ΗΠΕΙΡΟΣ» στις Κατασκηνώσεις της ...
Φιλοξενία νέων του ΚΕΘΕΑ «ΗΠΕΙΡΟΣ» στις Κατασκηνώσεις της ... from poimin.gr
Το κεθεα ηπειροσ με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού ακτών που συντονίζεται από την helmepa θα συμμετέχει ενεργά καθαρίζοντας τμήμα της παραλίας δρεπάνου. Στο πλαίσιο του εσπα για ενίσχυση των τοπικών αναγκών. Το προσωπικό και τα μέλη του κεθεα ηπειροσ ευχαριστούν ιδιαίτερα τη διοίκηση της δ.ε.υ.α. Το κεθεα ηπειροσ σε συνεργασία με το κεθεα mosaic πραγματοποίησε την περασμένη πέμπτη και παρασκευή εκπαιδευτικό σεμινάριο σε στελέχη των μκο που δραστηριοποιούνται στην. Χρήστος λιάπης επισκέφτηκε τον συμβουλευτικό σταθμό του κεθεα ηπειροσ στην άρτα όπου συνάντησε τους γονείς των. Ποδηλατοδρομία (ο γύρος της λίμνης). Το κεθεα ηπειροσ συνεχίζει τις υπαίθριες προβολές ταινιών μέσα και έξω απ' την πόλη των ιωαννίνων. Όλγα γεροβασίλη / ηπειροσ ανατροπησ / συριζα, οικολόγοι πράσινοι.

Σαράντα νέοι άνθρωποι, μέλη του κεθεα «ηπειροσ», οι οποίοι βρίσκονται σε πρόγραμμα απεξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες, φιλοξενήθηκαν στις κατασκηνώσεις της ιεράς μητροπόλεως.

Την τετάρτη 9 σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:30. Το κεθεα ηπειροσ είναι ένα από τα ανοιχτά θεραπευτικά προγράμματα του κεθεα που απευθύνεται σε χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών και τις οικογένειές τους στην ευρύτερη περιοχή της. Follow radiojust to never miss another show. Το κεθεα ηπειροσ συνεχίζει τις υπαίθριες προβολές ταινιών μέσα και έξω απ' την πόλη των ιωαννίνων. Το κεθεα ηπειροσ την δευτέρα στην άρτα. Στην κεντρική πλατεία ιωαννίνων στην περιφέρεια ηπείρου. Γιώργος ζάψας / ηπειροσ των οριζοντων / δημαρ. Πληροφορίες σχετικά με την απασχόληση μέσω eures. Πυροσβεστική ,αστυνομία, κτελ, μονάδες του κεθεα ηπειροσ. Χρήστος λιάπης επισκέφτηκε τον συμβουλευτικό σταθμό του κεθεα ηπειροσ στην άρτα όπου συνάντησε τους γονείς των. Πυροσβεστική ,αστυνομία, κτελ, μονάδες του κεθεα ηπειροσ εισοδοσ ελευθερη. Σε λειτουργία οι νέες μονάδες appeared first on epirus online. Όλγα γεροβασίλη / ηπειροσ ανατροπησ / συριζα, οικολόγοι πράσινοι.

Χρήστος λιάπης επισκέφτηκε τον συμβουλευτικό σταθμό του κεθεα ηπειροσ στην άρτα όπου συνάντησε τους γονείς των. Το σάββατο 22 αυγούστου 2020 ο πρόεδρος του δ.σ. Πυροσβεστική ,αστυνομία, κτελ, μονάδες του κεθεα ηπειροσ εισοδοσ ελευθερη. Δρασει, κεθεα mosaic, κεθεα αλφα, κεθεα κιβωτοσ, κεθεα προμηθεασ, κεθεα πιλοτοσ, κεθεα ηπειροσ, για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών του ενδιαφέρεται να. To κεθεα ηπειροσ, υποστηρίζοντας ενεργά την ανάγκη δικτύωσης και συνεργασίας με κοινωνικούς φορείς της θεσπρωτίας,πραγματοποίησε συνάντηση την τετάρτη 12 ιουνίου στον χώρο του.

«CINEσθηματικές βραδιές από το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ» - EPIRUS TV NEWS
«CINEσθηματικές βραδιές από το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ» - EPIRUS TV NEWS from 1.bp.blogspot.com
Σαράντα νέοι άνθρωποι, μέλη του κεθεα «ηπειροσ», οι οποίοι βρίσκονται σε πρόγραμμα απεξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες, φιλοξενήθηκαν στις κατασκηνώσεις της ιεράς μητροπόλεως. Την τετάρτη 9 σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:30. Follow radiojust to never miss another show. Ποδηλατοδρομία (ο γύρος της λίμνης). Σήμερα διαθέτει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο θεραπευτικών υπηρεσιών για την αντιμετώπιση της. Στο κεθεα reload 3.0 το θέατρο, η μουσική, ο κινηματογράφος και τα εικαστικά γίνονται τα εργαλεία για την προσέγγιση του άλλου, τη γνωριμία με το βαθύτερο είναι, την ανάγκη για επικοινωνία μ' όλους. Πυροσβεστική ,αστυνομία, κτελ, μονάδες του κεθεα ηπειροσ. Το κεθεα ηπειροσ σε συνεργασία με το κεθεα mosaic πραγματοποίησε την περασμένη πέμπτη και παρασκευή εκπαιδευτικό σεμινάριο σε στελέχη των μκο που δραστηριοποιούνται στην.

Το κεθεα ηπειροσ είναι ένα από τα ανοιχτά θεραπευτικά προγράμματα του κεθεα που απευθύνεται σε χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών και τις οικογένειές τους στην ευρύτερη περιοχή της.

Δρασει, κεθεα mosaic, κεθεα αλφα, κεθεα κιβωτοσ, κεθεα προμηθεασ, κεθεα πιλοτοσ, κεθεα ηπειροσ, για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών του ενδιαφέρεται να. Το σάββατο 22 αυγούστου 2020 ο πρόεδρος του δ.σ. Όλγα γεροβασίλη / ηπειροσ ανατροπησ / συριζα, οικολόγοι πράσινοι. Το κεθεα ηπειροσ δημιουργήθηκε το 2007 μετά από αίτημα των φορέων της πόλης των ιωαννίνων. Ιωαννίνων και τον πρόεδρο του δ.σ. Σαράντα νέοι άνθρωποι, μέλη του κεθεα «ηπειροσ», οι οποίοι βρίσκονται σε πρόγραμμα απεξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες, φιλοξενήθηκαν στις κατασκηνώσεις της ιεράς μητροπόλεως. Το προσωπικό και τα μέλη του κεθεα ηπειροσ ευχαριστούν ιδιαίτερα τη διοίκηση της δ.ε.υ.α. Το κεθεα ηπειροσ συνεχίζει τις υπαίθριες προβολές ταινιών μέσα και έξω απ' την πόλη των ιωαννίνων. Πυροσβεστική ,αστυνομία, κτελ, μονάδες του κεθεα ηπειροσ. Ποδηλατοδρομία (ο γύρος της λίμνης). Το κεθεα ηπειροσ την δευτέρα στην άρτα. Την παρασκευή 4 σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:30 στην πλατεία «τιμούρ». Πυροσβεστική ,αστυνομία, κτελ, μονάδες του κεθεα ηπειροσ εισοδοσ ελευθερη.

Θα ήθελα να συγχαρώ τα μέλη του συλλόγου οικογένειας «κεθεα ηπειροσ», αλλά και όλα τα στελέχη και τον υπεύθυνο του προγράμματος γιάννη παπαχρήστου, για αυτή τους την πρωτόβουλη. Την παρασκευή 4 σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:30 στην πλατεία «τιμούρ». Άρη μπαρτζώκα, καθώς και τη διαδικτυακή πλατφόρμα. Γιώργος ζάψας / ηπειροσ των οριζοντων / δημαρ. Το κεθεα ηπειροσ με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού ακτών που συντονίζεται από την helmepa θα συμμετέχει ενεργά καθαρίζοντας τμήμα της παραλίας δρεπάνου.

CINEσθηματικές βραδιές από το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ - EPIRUS Online
CINEσθηματικές βραδιές από το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ - EPIRUS Online from epirusonline.gr
Το κεθεα ηπειροσ συνεχίζει τις υπαίθριες προβολές ταινιών μέσα και έξω απ' την πόλη των ιωαννίνων. Ιωαννίνων και τον πρόεδρο του δ.σ. Στο πλαίσιο της διήμερης παρέμβασης του κεθεα ηπειροσ στον νομό κέρκυρας στις 22.11.18 και 23.11.18 τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας του κεθεα ηπειροσ πραγματοποίησαν. Το προσωπικό και τα μέλη του κεθεα ηπειροσ ευχαριστούν ιδιαίτερα τη διοίκηση της δ.ε.υ.α. Follow radiojust to never miss another show. Δευτερα 6/07/2020 γήπεδα ποδοσφαίρου πεακι ( λιμνοπουλα) ώρα έναρξης 19:00 συμμετέχουν: Η εταιρία προκατ σπιτια ηπειροσ βρίσκεται στο 6ο χλμ. Γιώργος ζάψας / ηπειροσ των οριζοντων / δημαρ.

Την παρασκευή 4 σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:30 στην πλατεία «τιμούρ».

Την παρασκευή 4 σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:30 στην πλατεία «τιμούρ». Πυροσβεστική ,αστυνομία, κτελ, μονάδες του κεθεα ηπειροσ. Στο κεθεα reload 3.0 το θέατρο, η μουσική, ο κινηματογράφος και τα εικαστικά γίνονται τα εργαλεία για την προσέγγιση του άλλου, τη γνωριμία με το βαθύτερο είναι, την ανάγκη για επικοινωνία μ' όλους. Ιωαννίνων και τον πρόεδρο του δ.σ. Το προσωπικό και τα μέλη του κεθεα ηπειροσ ευχαριστούν ιδιαίτερα τη διοίκηση της δ.ε.υ.α. Στο πλαίσιο του εσπα για ενίσχυση των τοπικών αναγκών. Το κεθεα ηπειροσ με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού ακτών που συντονίζεται από την helmepa θα συμμετέχει ενεργά καθαρίζοντας τμήμα της παραλίας δρεπάνου. Άρη μπαρτζώκα, καθώς και τη διαδικτυακή πλατφόρμα. Δρασει, κεθεα mosaic, κεθεα αλφα, κεθεα κιβωτοσ, κεθεα προμηθεασ, κεθεα πιλοτοσ, κεθεα ηπειροσ, για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών του ενδιαφέρεται να. Στο πλαίσιο της διήμερης παρέμβασης του κεθεα ηπειροσ στον νομό κέρκυρας στις 22.11.18 και 23.11.18 τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας του κεθεα ηπειροσ πραγματοποίησαν. Πυροσβεστική ,αστυνομία, κτελ, μονάδες του κεθεα ηπειροσ εισοδοσ ελευθερη. Το κεθεα ηπειροσ είναι ένα από τα ανοιχτά θεραπευτικά προγράμματα του κεθεα που απευθύνεται σε χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών και τις οικογένειές τους στην ευρύτερη περιοχή της. Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα epirusblog του χρήστη epirusblog.gr.

Το προσωπικό και τα μέλη του κεθεα ηπειροσ ευχαριστούν ιδιαίτερα τη διοίκηση της δευα κεθεα. Πληροφορίες σχετικά με την απασχόληση μέσω eures.

Posting Komentar

0 Komentar